Röjning & Sanering Helsingborg

Primero AB erbjuder allt ifrån bohagsflytt till flyttstädning: vi har låga och fasta priser och alltid lämnar vi garanti på utfört arbete!

Flyttstädning

Primero AB utför flyttstädning till dig med samband med din flytt. Vi utgår från mäklarsamfunds rekommendation. 

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Röjning och Sanering i Helsingborg

Primero AB utför röjning och sanering i Helsingborg med omnejd. Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Behöver du hjälp med att transportera något till återvinningen eller tippen kan du enkelt och snabbt be om hjälp här hos oss!
 

Behöver du hjälp med bortforsling av avfall och skräp i Helsingborg?

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver.
 

Socialsanering

Socialtjänsten och hyresvärdar anlitar oss för socialsanering. Det kan handla om hyresvärdar som varit tvungna att avhysa en hyresgäst som bott i social misär eller socialtjänsten som själva behövt utnyttja denna tjänst. Socialsanering kan bero på social misär där det förekommit blod, urin och/eller djuravföring.

 

Socialsanering kan också behövas när någon skadats svårt eller avlidit. Vårt saneringsarbete består i dessa fall av att ta bort avfall, sanera och desinficera. Målet är att så långt det går återställa miljön till det ursprungliga skicket.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

 • FlyttstädningVi kan ta hand om flyttstädning också till rimliga priser. Inför en stundande flytt är det mycket att tänka på, oavsett om ni planerar att utföra flytten själv eller om ni anlitar en flyttfirma Helsingborg. När själva flytten är gjord och era tillhörigheter har fått ett nytt hem är det dags att åka tillbaka till ert tidigare hem för en omfattande flyttstädning. Av erfarenhet underskattar man ofta den tid det tar att flyttstäda.

  Dessutom finns det risk för efterkrav av de nya köparna/hyresgästerna och ni måste åka tillbaka för att göra en sista justering. Uppskattningsvis tar det 3 personer i ca 7 timmar att göra en flyttstädning på 100kvm.

  .

 • Du bestämmer slutpriset.

  Om du som kund vill påverka slutpriset finns det några enkla saker att tänka på. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Flyttfirma pris LundDemontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt. Flyttfirma Helsingborg kan ge dig tips & råd om hur du packar och demonterar.

  Om du exempelvis bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger, tavlor, golvlampor etc. står samlade på entréplan istället för utspridda på olika våningsplan. Samma princip gäller vid lossning av godset. Inför transporten måste allt gots skyddas. För att allt ska gå så effektivt som möjligt rekommenderar vi er att ni plastar in era saker. Det gäller framförallt tavlor, TV:apparater, sängar etc. Emballage ingår i alla våra paket, som ni har tillgång till direkt efter bokningstillfället.Vill ni påverka slutpriset ytterligare får ni gärna vara behjälpliga vid lastning och lossning. Besök oss gärna så berättar vi mer. Fyll gärna i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar

  .

 • Packning i kartonger:Moving_package_box_512

  Viktig information när du valt att packa din flytt själv. Allt som går ned i kartonger ska packas i dessa. OBS packa inte kartongerna för tunga. Helst inte mer än ca 20 kg. Ett tips! Packa ej tyngre än du själv orkar lyfta. Vi som bär varje dag är starka, men medvetna om risken för förslitningsskador. Vi kan hjälpa er med att packa i kartonger. Våra packmästare jobbar effektivt och ser till att det är ordentligt packat så att sakerna inte ska gå sönder. Vi hyr ut flyttlådor! Ni betalar 30 kr st och vi kör ut dom kostnadsfritt till er. När ni är färdiga med flytten så ringer ni oss och vi hämtar då kartongerna. Ni får då tillbaks 20 kr per flyttlåda.

  Packning instruktion

  .

 • Tab 4 content goes here.

Varför Anlita Flyttfirma Helsingborg?

Flyttfirma Professionella
Flyttfirma hjälpsamma
Flyttfirma ansvar
kommun 1
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttfirma Helsingborg sköter röjning 

 

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Helsingborg?

 

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Helsingborg kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Helsingborg. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Helsingborg.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädning i Helsingborg!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flyttfirma Helsingborg. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flyttfirma Helsingborg” som ”flyttstädning”

Trafiksäkerhet

All personal, verksam inom vår flyttfirma i Helsingborg, skall ha en sådan attityd och värdering till trafik och medtrafikanter, att vårt företag blir betraktat som ett gott föredöme i trafiken. Våra förare, medtrafikanter, kunder m. fl. skall uppleva säkerhet och trygghet genom vår flyttfirmas agerande.
 

Personal

All vår personal utbildas planenligt och har erfarenhet inom daglig kontrakt avseende städning av kontor, trappor, storstädning, golvvård och fönsterputs. Vi internutbildar kontinuerligt lokalvårdarna i nya produkter, arbetssätt, hjälpmedel mm. Nyanställda städare får arbetsplatsintroduktion och lärs successivt upp teoretiskt och praktiskt. All personal har goda kunskaper i det svenska språket.Kvalitetskontroll utförs dels av oss själva men också tillsammans med kunden. Resultatet från denna behandlas på vårt driftmöte varvid beslut fattas om korrigerande och förebyggande åtgärder. Hos varje kund finns en Flyttobjektspärm med bemanningslista, instruktioner, kvalitetsrapport, avvikelserapport/reklamationer, revisioner, åtgärder etc.
 

Miljöpolicy

Med kunskap och vilja arbetar vi för att ständigt förbättra våra arbetsrutiner. För att få en så obefintlig påverkan på miljön som möjligt. Genom att använda Miljömärkta produkter i vår verksamhet och med kunskapen om vikten av rätt dosering minimerar vi belastningen på vår miljö. Att inte använda mer städkem än uppgiften kräver skonar både miljön och underlaget. Miljöfukos Våra städtjänster är gröna och vi lägger stort fokus och arbete på att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Detta speglas i att vi gör ett aktivt val att även våra firmabilar ska vara miljöfordon i den mån det går. Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början. Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredsställande sätt samt nöjd med den service vi erbjuder.
 
Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar/serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras. Vi lämnar garanti på att varje kunds serviceavtal följs och slutförs enligt avtal. Primero AB är en flyttfirma Helsingborg. Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputsning och hemstädning.
 

Vår ställning

Flyttbranschen brukar tyvärr anses som en smutsig bransch med dåliga arbetsvillkor för personal och mycket fusk. Vi vill förändra hur man ser på flyttbranschen och vad flyttning innebär. Vi betalar ut högre löner än vad vi behöver, har personalen längre än 45 minuter till jobbet betalar vi reseersättning, personalen får buss/milersättning.
 
 
Bäst av allt är att från och med 1 december 2014 så har vi tecknat företagshälsovård för vår personal. Detta innebär kort och enkelt att vår personal kommer genomgå en stor hälsoundersökning under vintern, dessutom kommer vi erbjuda personalen helt kostnadsfri och obegränsad tillgång till läkare, sjukgymnast och psykolog. Detta är vi extremt glada över att ha råd med, vår personal förtjänar det bästa! Vi är ett komplett flyttbolag i Helsingborg med över 20 medarbetare som sätter dig och miljön i fokus. Vi utför alla typer av flyttning i Helsingborg, i fastigheter, på kontor och hos privatpersoner.
 

Rimliga priser för flyttfirma Helsingborg.

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttfirma Helsingborg. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttfirma Helsingborg. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.
Priset på flyttfirma Helsingborg skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd! Om du vill uppskatta priset på en flyttfirma Helsingborg kan du genom vår prislista. Sedan är det bara att ta kontakt med oss. Eller fylla i formuläret. Behöver du flyttfirma Helsingborg så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.