Flyttfirma Klippan

Primero AB erbjuder allt ifrån bohagsflytt till flyttstädning: vi har låga och fasta priser och alltid lämnar vi garanti på utfört arbete!

Flyttstädning

Primero AB utför flyttstädning till dig med samband med din flytt. Vi utgår från mäklarsamfunds rekommendation. 

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Flyttfirma Klippan

Slappna av och låt Flyttfirma Klippan ta hand om din flytt i Klippan så garanterar vi att du blir nöjd. Vi är en flyttfirma Klippan som heter Primero AB och är specialiserade inom flyttfirma Klippan. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt i Klippan, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning i Klippan. Vi är en flyttfirma Klippan, nära dig.

Varje månad utför vi många flyttningar i Klippan och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma Klippan arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Klippan.

Vill ni anlita flyttfirma Klippan med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma Klippan. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

 Flyttfirma KlippanFlyttfirma Klippan

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Klippan Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Flyttfirma Klippan?

Flyttfirma Professionella
Flyttfirma hjälpsamma
Flyttfirma ansvar
Flyttfirma Helsingborg kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta Oss

 

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttfirma Klippan sköter röjning 

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av grovsopor och skräp till återvinningscentral i Klippan?

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att grovsoporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Klippan kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och grovsopor i Klippan. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Klippan.

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädning i Klippan!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flyttfirma Klippan. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flyttfirma Klippan” som ”flyttstädning”

Trafiksäkerhet

All personal, verksam inom vår flyttfirma Klippan, skall ha en sådan attityd och värdering till trafik och medtrafikanter, att vårt företag blir betraktat som ett gott föredöme i trafiken. Våra förare, medtrafikanter, kunder m. fl. skall uppleva säkerhet och trygghet genom vår flyttfirmas agerande.

Rimliga priser för flyttfirma Klippan.

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttfirma Klippan. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttfirma Klippan. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

Priset på flyttfirma Klippan skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd! Om du vill uppskatta priset på en flyttfirma Klippan kan du genom vår prislista. Sedan är det bara att ta kontakt med oss. Eller fylla i formuläret. Behöver du flyttfirma Klippan så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.