flyttfirma helsingborg
flyttfirma helsingborg
flyttfirma helsingborg

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar i Helsingborg och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma Helsingborg arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Helsingborg.

 

Vill ni anlita flyttfirma Helsingborg med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma Helsingborg. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

 

 

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Helsingborg Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

flyttfirma Helsingborg
Flytthjälps Pris

Flyttstädnings pris

Packning info

Viktig information när du valt att packa din flytt själv. Allt som går ned i kartonger ska packas i dessa. OBS packa inte kartongerna för tunga. Helst inte mer än ca 20 kg. Ett tips! Packa ej tyngre än du själv orkar lyfta. Vi som bär varje dag är starka, men medvetna om risken för förslitningsskador. Vi kan hjälpa er med att packa i kartonger. Våra packmästare jobbar effektivt och ser till att det är ordentligt packat så att sakerna inte ska gå sönder. Vi hyr ut flyttlådor! Ni betalar 30 kr st och vi kör ut dom kostnadsfritt till er. När ni är färdiga med flytten så ringer ni oss och vi hämtar då kartongerna. Ni får då tillbaks 20 kr per flyttlåda.

Packning instruktion

Försäkring info

Primero AB tar ansvar för eventuella skador som kan framkomma vid flytten. Och uppdragsgivare ska få ersättning för dem.

Kontakta oss

Kontakta Oss (08:00-18:00)


Tel:  010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Kontakta Oss

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Priser

Flyttfirma Helsingborh erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Våra Tjänster

Flyttfirma Helsingborg utför allt inom flytthjälp och städning. Du kan beställa allt ifrån några timmars flytthjälp till flytt till hela Europa.